Primul FORUM din Romania dedicat consumatorilor de gazduire / web hosting

Full Version: Review la Globehosting aka edomenii
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
madalin Wrote:Singurii din .RO pe care i-am probat sunt cei de la edomenii (globehosting) care au un suport tehnic imbatabil pe romania. O sa revin cu un review la adresa lor zilele astea.. Smile
parere gasita la threadul "Nesimtirea romaneasca - claus"

Eu n-as spune acelasi lucru ca madalin ca imagine de ansamblu. Raspund la suport mai repede ca altii de prin zona probabil, dar mai incet si mai pe langa subiect decat hostgator-ul care per ansamblu e mai ieftin la tipul de abonament ce l-am vrut eu. Petru ca la hostgator ai subdomenii nelimitate incluse pana si la cel mai ieftin abonament si baze de date la fel, iar la astia din .ro fiecare baza de date e taxata separat.

Dar cum a fost experienta mea cu Globehosting aka edomenii? Scurta si abrupta as zice.

La mijlocul lui decembrie m-am apucat sa lucrez la primul meu site si cum nu stiam nimic despre hostinguri am zis sa dau o sansa unuia romanesc dupa ce rasfoiesc forumurile si aflu care-i mai bun. Si asa am ajuns sa aleg din auzite globehosting. Si cum abia invatam sa imi urc siteul, sa modific cate ceva, am zis sa nu afle inca lumea despre ideea lui de baza si sa il pun pe un subdomeniu, test.

Dupa cateva zile pagina se incarca in 30 de secunde in loc de 5 secunde,asta cand nu dadea erori si timeouturi la greu. Asa ca am ajuns la partea de suport tehnic. Unde baietii ne-au zis ca da, toate problemele sunt de la serverul lor, ala pe windows. ( Aici recunosc, cand a fost sa alegem pachetul, cum nu stiam, am zis ca si asa nu le avem cu programarea si daca tot acolo nu arata ca ar fi diferente vizibile, de ce sa ne hazardam pe teren necunoscut, si sa luam pe windows.) OK, deci aveam doua solutii. sa stam asa in continuare si dupa cum ziceau ei in cateva zile s-ar fi rezolvat problema sau sa ne treaca ei pe un server de linux, asigurandu-ne ca nu vor fi nici un fel de probleme la schimbarea asta si ca interfata de la linux e Ok. Cu uitma parte au avut dreptate.

Cand am ajuns acasa de la munca situl nostru mergea ok pe subdomeniul test dar pe domeniul nostru direct unde nu pusesesem nimic aparuse mare o pagina General Storia cu nu stiu ce firma de curierat. Am alergat repede la suport unde in prima faza omul ii tot dadea ca ala e al nostru, ca tine de situl nostru, ca mai apoi sa realizeze ca a gresit colegul lui ceva la trasfer si sa ne scoata minuatia. Insa in google daca dadeam search dupa domeniul nostru aparea la rezultat general Storia, curierat... bla bla... ala ce a fost pus din greseala la mutare. Asa ca de draci am zis ca ce-ar fi sa gasim un serviciu in care oamenii nu mai gresesc unele chestii si noi tragem ponoasele. Sad Si am plecat de la ei. De regretat nu regret o clipa, pentru ca hostgator ce il folosesc acum e incomparabil mai bun.
Eu am avut hosting la ei timp de 1 an (primul site, domeniu luat cu hosting de la ei cu promo) si n-am avut probleme decat odata.
De atunci am inregistrat la ei 2 domenii, erau singurii la care am putut plati cu card bancar online pentru domeniu.
Ca mi-ai adus aminte.. la noi nici plata n-au procesat-o si platisem tot asa cu card online. Se ratacise... noroc ca am sunat ca vedeam ca nu dispar banii aia de pe card.
Eu inca n-am patit asa - singura problema intampinata la inregistrarea domeniului era ca - desi am modificat NS la inregistrare - domeniul a ramas point-at spre ns-ul Globehosting, ceea ce s-a rezolvat prin online support... Eu unul sunt multumit pana acum de ei.
Reference URL's